Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Jordbær cheesekage i glas

Jordbær cheesekage i glas

Denne cheese kage er lavet af ricottaost og jordbær – blød, lækker og frisk.

Til 4 personer

150 g digestive kiks

75g smør, smeltet

Fyld:

300 gram jordbær

300 frisk ost – jeg brugte ricotta

100 gram sukker

4 stk. husblas

Læg dine digestive kiks i en foodprocessor, tilsæt smør og blend indtil du ender op med en smuldrende slags wienerbrød dej. Denne dej vil være meget løs, men sådan skal den være. Smid husblas i koldt vand for at blødgøre dem. Jordbær i mindre stykker, frisk ost og sukker i en foodprocessor og blend indtil frugten er pureret. Hæld vandet fra husblas, pres overskydende vand og læg dem i en gryde. Smelt dem ved meget lav varme, men vær forsigtig med ikke at lade det koge. Lad det afkøle lidt og rør den i jordbær blanding. Placer 3 spsk. cookie dejen i hvert glas, og hæld jordbær fløde på toppen. Stilles til afkøling i køleskabet – Serveres med jordbær og andre bær, du kan lide.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.