Jordbær cheesekage i glas

Jordbær cheesekage i glas

Denne cheese kage er lavet af ricottaost og jordbær – blød, lækker og frisk.

Til 4 personer

150 g digestive kiks

75g smør, smeltet

Fyld:

300 gram jordbær

300 frisk ost – jeg brugte ricotta

100 gram sukker

4 stk. husblas

Læg dine digestive kiks i en foodprocessor, tilsæt smør og blend indtil du ender op med en smuldrende slags wienerbrød dej. Denne dej vil være meget løs, men sådan skal den være. Smid husblas i koldt vand for at blødgøre dem. Jordbær i mindre stykker, frisk ost og sukker i en foodprocessor og blend indtil frugten er pureret. Hæld vandet fra husblas, pres overskydende vand og læg dem i en gryde. Smelt dem ved meget lav varme, men vær forsigtig med ikke at lade det koge. Lad det afkøle lidt og rør den i jordbær blanding. Placer 3 spsk. cookie dejen i hvert glas, og hæld jordbær fløde på toppen. Stilles til afkøling i køleskabet – Serveres med jordbær og andre bær, du kan lide.


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Speltgrød med jordbær samt ristet speltkerner i honning

Speltgrød med jordbær samt ristet speltkerner i honning

Speltgrød med friske jordbær samt ristet speltkerner – mandag er vores grøddag, og de fleste af børnene er glade for grød. Specielt hvis de får frisk frugt til. 1/2 dl knækkede speltflager 1 dl blandet korn/frø – hørfrø, sesam, hel boghvede 1 spsk. æbler i […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *