Bagte auberginer med honning og yoghurt

Bagte auberginer med honning og yoghurt

Lige for tiden har min grønthandler mini auberginer fra Danmark – og den er min egen ynglings salat – men jeg er også så heldig at de kære små også er vilde med retten.

Jeg salter ikke auberginerne inden jeg bruger dem – det er spild af tid.

 

1 kg auberginer

olivenolie – sådan cirka 6 spsk

2 dl yoghurt naturel

2 fed finthakket hvidløg

2 tsk honning

Lidt hakket bredbladet persille

salt og peber

Skær auberginerne i skiver. Pensl med olivenolie – og drys salt og peber på. Bag dem i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 30-35 minutter eller til de er gyldne og møre. Afkøl dem. Bland yoghurt med de finthakket hvidløg, salt og peber. Læg auberginerne på et fad og fordel yoghurt over – dryp honning over i en tynd stråle. Drys med persille.

 


Related Posts

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]

Kryddersmør med ramsløg samt honning

Kryddersmør med ramsløg samt honning

Jeg er vild med den her kryddersmør – passer så godt til en ovnstegt kylling. Jeg kommer smørret ind under skindet inden den kommer i ovnen. I den her udgave har jeg også tilsat basilikum fordi det passer til den ret jeg skal lave i […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *