Kryddersmør med ramsløg samt honning

Kryddersmør med ramsløg samt honning

Jeg er vild med den her kryddersmør – passer så godt til en ovnstegt kylling.

Jeg kommer smørret ind under skindet inden den kommer i ovnen. I den her udgave har jeg også tilsat basilikum fordi det passer til den ret jeg skal lave i aften. Men du kan stort set putte hvad som helst i eller blot bruge den simpel udgave her med ramsløg og honning.

Kryddersmør – med ramsløg – honning og citron

5 store blade finthakkede ramsløg

½ tsk. flagesalt

150 gram smør (blødt)

2 tsk. Honning

Sort peber

Hak ramsløg bladene fint – rør det sammen med det bløde smør, honning, flagesalt – og tilsmag med sort peber.

I den som jeg har taget på billedet er der ydermere 1 lille håndfuld hakket basilikum i.

Ellers er smørret super godt ovenpå grillet-/kogt laks – en god bøf eller en bagt kartoffel.


Related Posts

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Min pesto lavet af ramsløg er lavet på en lidt anderledes måde – jeg rister nemlig mine ramsløg på en pande med olie – til de er helt sprøde og lækre. Det giver bare en helt anderledes dejlig smag – meget lækkert. Jeg bruger hellere […]

Små mandelkugler af mandelsmør

Små mandelkugler af mandelsmør

De kære børn kan rigtig godt lige mandelsmør som vi får på vores brød om eftermiddagen. Jeg laver den selv da det er langt billigere end at købe. Men i dag skulle vi prøve noget andet af smørret – så det endte med små kugler […]1 thought on “Kryddersmør med ramsløg samt honning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *