MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte.
Mit bidrag til MadbloggerUdfordringen #4– er en miso marineret torsk. Torsken er leveret af skagenfood.dk – jeg vidste ikke hvilken fisk jeg fik tildelt . Min store udfordring er at jeg normalt blogger om mad til børn – den her opskrift er ikke til børn idet den indeholder sake. Og den smager bare forkert uden sake. Vi fik soba nudler til.
Opskriften er til 4 personer
Til marinaden
60 ml Mirin
60 ml sake
3 spsk. sukker
4 spsk. hvid miso pasta
Det hele røres godt sammen.
Fisk – 600 gr. torskefilet
Kom torsken i en beholder med låg og hæld marinaden over – gemt lidt til at dyppe fisken, tilbehør i. Sættes på køl i mindst 1 døgn.
Tilbehør
2-3 pak choy
1 bakke bøgehatte
ris, nudler
Fisken – Tør forsigtigt (med fingrene) eventuel overskydende miso marinade af fiskefileter , men ikke skylle fisken . Læg fisken på grillen og grill på begge sider , indtil overfladen bliver brun . Hvis ikke du har en grill, grillpande så bruge en meget varm pande. Tag fisken af og læg den i et ovnfast fad og bag den færdig ved 220 grader i 10 min. Rist dine bøgehatte på en pande i lidt fedtstof – damp dine pak choy i lidt saltet vand i 2 min. Servere retten med ris eller nudler samt lidt dip fra marinaden.
1 thought on “MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte”