Vuggestuebørn har lidt svært ved at spise lange nudler – så det blev med ris i stedet for. Billedet her er fra min egen aftensmad for nogle dage siden.
Det er en ret som børnene er rigtig glade for fordi selv kan blande hvad de gerne vil have ned i skålen. Dog er alt skåret i meget mindre stykker.
Og alt på spyd er sagen 🙂
Det er også en ret hvor jeg får ryddet op i køleskabet.
Til 4 personer har jeg brugt :
1 pakke glasnudler ( koges efter anvisningen på pakken )
1 mango skåret i skiver
2 avocado – skåret i skiver
2 lime
2 spsk flydende honning
1 lille broccoli – dampet
1 bundt radiser
1 håndfuld nødder – smager godt med peanuts
Lidt frisk hakket koriander
1 rød peber – skåret i stimler eller tern
1 rød chili
500 gram kyllingbryst – skåret i stimler/skiver eller tern
Salt/Peber
Karry til kyllingen
Skær kyllingbrystfileterne i skiver,tern og sæt dem på et træspyd. Fordel spydene på en bradepande beklædt med bagepapir, krydr med salt,peber og karry, og bag dem i ovnen på 225 grader i 15 min. Eller til kødet er gennemstegt.
Lav en dressing af saften fra 2 lime – blandet med honning og friske koriander.
Damp broccolien – og skær de øvrige grøntsager i skiver. Fint hak den rød chili.
Læg de kogte glasnudler i en skål kom de øvrige grøntsager i – hæld dressingen over. Server med de lune kyllingspyd til.
Eller du kan komme de forskellige ingredienser i små skåle og lade familien/gæsterne selv bestemme indholdet.