Kammuslinger med hindbærsirup samt ærteskud

Kammuslinger med hindbærsirup samt ærteskud

Kammuslinger med hindbærsirup samt ærteskud – dejlig forret !

Hindbærsirup: hindbær 150 g sukker 150 g vaniljestang ½ stang… vand ½ dl Sirup:   Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud. Mas sukker og vaniljekorn sammen på et skærebræt med en paletkniv, så vaniljekornene skilles ad. Kog vaniljesukkeret, den tomme vaniljestang, hindbær og vand i cirka 10 min. i en tykbundet gryde. Skum af undervejs, og passér til sidst gennem en sigte. Køl siruppen helt ned i køleskabet. Den kan sagtens tilberedes flere dage før den skal anvendes.

Steg alle kammuslingerne i olie på en rygende varm teflonpande, og krydr godt med salt og peber. Vend først kammuslingerne, når de er gyldne, stegetiden er cirka 1-2  min. på hver side afhængigt af størrelsen. Jeg kunne ikke få friske hindbær som jeg brugte nogle fra fryseren – ellers kunne det havde været super flot at pynte med nogle friske bær. Stabl de varme kammuslinger op på tallerkener med lidt spæd salat, friske hindbær og sirup ved, og servér straks.


Related Posts

Ovnbagt rødtunge med tilbehør…..

Ovnbagt rødtunge med tilbehør…..

Dagens aftensmad var ovnbagt rødtunge som blev bagt med smør oprørt med citron samt hjemmelavet tomatpesto af soltørret tomater som bare trængte til at blive brugt ! Se opskriften her: http://kammerfruenogfedtegreven.dk/opskrifter/ovnbagt-rodtungefilet-med-citrussmor/ Jeg havde købt en dejlig pose med friske bønner som lige fik et meget kort […]

Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare

Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare

I dag fik vi Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare – en ret jeg aldrig har lavet i vuggestuen før, fordi den er temmelig tidskrævende at lave til mange personer – men det er ikke sidste gang fordi børnene var vilde med det. […]



2 thoughts on “Kammuslinger med hindbærsirup samt ærteskud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *