Skip to content
Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !
Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .
Opskriften er til 8 af slagsen.
– 1 dåse kokosmælk
– 3spsk kakao
– 5 spsk agave sirup (3 til chokolade sauce, 2 til “fløde”).
– 1/2 vaniljestang – kornene herfra
– 3 spsk. jordbær syltetøj eller en anden slags frugt syltetøj
– Saft af 1/2 citron
1.. Hæld 1/2 dåse kokosmælk i en gryde, tilsæt kakao, 3 spsk agave sirup, og pisk det sammen . Tænd for kogepladen og lad det forsigtigt simre i ca 5 min. Afkøl det derefter.
2.. I en skål, hældes den anden halvdel af dåse kokosmælk, vanilje, og de resterende 2 spsk. agave sirup, piske indtil sirup opløses. Placer i køleskabet.
1.. I en lille skål tilsættes jordbær syltetøj og saften af 1/2 citron, rør og bland det godt sammen.
Så skal der fyldes i formene………
– Fyld 1/4 med chokolade sauce, tilsæt derefter lidt jordbær syltetøj, langsomt og forsigtigt hældes vanilje kokosmælk i . Har du noget chokolade sauce tilbage så hæld det i til sidst – hvis der er mere plads altså .
– Læg i fryseren – og glæd dig !
Nøøøøjjj det lyder lækkert.
Jeg har før lavet is af kokosmælk, desværre blev den krystaliseret selvom jeg rørte i den – har ingen små forme så jeg lavede en stor portion. Men efter at have set denne har jeg da fået mod på at prøve igen 😀
Din chokolade sauce skal halt sikkert prøves
Knus
Hej Låvise ,
Jeg laver den altså også med rigtig chokolade til tider så smager den endnu bedre – mums 🙂 Her krystallisere den ikke – ved ikke om det er fordi den er i en lille form. Chokolade saucen bliver bare så god – dejlig cremet 🙂
Det må prøves 😀