Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Cremet broccolisuppe med knoldselleri

Cremet broccolisuppe med knoldselleri

Cremet broccolisuppe til 4 personer

Ingredienser

1 bundt (300 g) broccoli

300 g knoldselleri

3 små skalotteløg eller 1 almindeligt løg

3 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

8 dl grøntsagsbouillon

3 dl cremefraiche

salt og friskkværnet peber

en håndfuld hakket frisk basilikum

Gør sådan :

Skær broccoli i buketter og den skrællede stok i små stykker. Skær knoldsellerien i tern. Hak løg og hvidløg groft.
Varm olie i en gryde, og steg løg over svag varme, til de er møre. Kom resten af grønsagerne i, og vend dem rundt ca. 5 minutter, de skal ikke brune.
Hæld bouillonen ved, og bring gryden i kog. Lad suppen koge til grønsagerne er møre, og blend den.
Kom cremefraiche og basilikum i suppen, og blend igen, til der er skum på overfladen. Smag til med salt og peber, og server suppen straks evt. drysset med hakket basilikum.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.