Courgette ruller med skinke, basilikum og flødeost

Courgette ruller med skinke, basilikum og flødeost

Et nyt indslag til vores rugbrødsdage – nemlig courgetter rullet med skinke, basilikum og flødeost  – det var da et hit ! Normalt er squash/courgetter ikke ligefrem en livret i hverdagen, så normalt bliver de hakket/revet og havner i en gryderet. Men i dag forsøgte jeg noget nyt – og det virkede………. Jeg rullede dem i noget ristet rugbrød – fordi jeg lavede ymerdrys af vores rugbrødsrester 🙂

1 stk. squash

40 g flødeost (Philadelphia)

50 g kogt skinke

basilikum

olie salt peber

Jeg startede med at skære squashen i tynde strimler med en kartoffelskræller – dernæst dampede jeg dem i lidt vand i ca 2 min. Lagde dem til tørre på et rent viskestykke.

Bland flødeosten med skinke og basilikum, indtil du får en mousse. Smag til med salt og peber.

Spred din blandingen på dine skiver af squash, rul dem og sæt dem på køl i en time. Inden serveringen rullede jeg dem i blendet rugbrød.


Related Posts

Minestronesuppe

Minestronesuppe

I fredags – hvor det var varmt fik vi Minestronesuppe – det var på menuen som er planlagt en del før. Så jeg var spændt på om de kære små orkede at spise suppen i varmen. Men det gjorde de – og meget overraskende med […]

Lasagne med tofu, tomat og portobellosvampe

Lasagne med tofu, tomat og portobellosvampe

Når man laver mad i en institution er der alle mulige hensyn der skal tages. Vi har børn med mælkeallergi – glutenallergi, ikke spisende okse/kalve/svinekød/skaldyr…….. Så er den her lasagne et rigtig godt bud –  hvor alle kan spise med. Varianten på billedet er tofuen […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *