Et nyt indslag til vores rugbrødsdage – nemlig courgetter rullet med skinke, basilikum og flødeost – det var da et hit ! Normalt er squash/courgetter ikke ligefrem en livret i hverdagen, så normalt bliver de hakket/revet og havner i en gryderet. Men i dag forsøgte jeg noget nyt – og det virkede………. Jeg rullede dem i noget ristet rugbrød – fordi jeg lavede ymerdrys af vores rugbrødsrester 🙂
1 stk. squash
40 g flødeost (Philadelphia)
50 g kogt skinke
basilikum
olie salt peber
Jeg startede med at skære squashen i tynde strimler med en kartoffelskræller – dernæst dampede jeg dem i lidt vand i ca 2 min. Lagde dem til tørre på et rent viskestykke.
Bland flødeosten med skinke og basilikum, indtil du får en mousse. Smag til med salt og peber.
Spred din blandingen på dine skiver af squash, rul dem og sæt dem på køl i en time. Inden serveringen rullede jeg dem i blendet rugbrød.