Hvad laver du Elisabeth ?????
Én af de kære børn i vuggestuen var meget optaget af at jeg kom slæbende med en stor grønkålsstok – Hvad laver du Elisabeth med de grønne blade ? Jeg skal lave en grøn dip som vi skal have til frokost — æv skal vi så ikke have kartoffelsuppe ?
Nej det skulle vi så ikke ……… vi fik kalkun rullesteg med en masse dejlig tilbehør.
Kalkun rullesteg
4 personer
800 gram Kalkunbryst
1 bundt persille, frisk
2 skalotteløg – finthakket
Salt – Peber
Bomuldsgarn
Kalkunkødet skæres ud så det bliver et langt stykke. Først skæres fra midten og næsten ud til kanten. Pres kødet godt med hånden. Derefter skæres forsigtig endnu en gang på tværs.
Du skulle så ende med at have har du et stykke kalkunbryst. Stykket bankes let med hænderne, krydres med salt og peber og den skyllede persille samt de fint hakket løg kommes på.
Kødet rulles sammen (som en rullepølse og bindes med snor.)
Kom kalkun rullestegen i en stegepose, læg den i bradepanden og stil den i ovnen ved 180 grader ca. 1½ time.