Thai bolognese …….med ris

Thai bolognese …….med ris

Tirsdag aften fik vi ” Thai Bolo ” – en opskrift vi opfandt en aften hvor vi gerne ville have kødsovs men bare ikke havde det der skulle bruges. En ret som jeg også laver til de kære små i vuggestuen hvor der gerne bliver spist 3-4 portioner pr. person.

 

Thai – Bolo

4 personer

2 løg

4 gulerødder

4 stængler bladselleri

2 fed hvidløg

3 stængler citrongræs

4 forårsløg

1 ds kokosmælk

1 spsk rød karrypasta

500 gr hakket kyllingekød

1 bk minimajs

Lidt olie til stegning

½ bdt. Thaibasilikum eller koriander

Salt/peber

Tilbehør – Jasminris

Skær gulerødder, løg og bladselleri i små tern – snit hvidløg fint. Fint snit 3 stængler citrongræs Kom kødet i en gryde og brun det, tilsæt de hakkede grøntsager samt citrongræs. Lad det simre i 10 min. Kom kokosmælk i og smag til med salt/peber – anrettes med fintsnittet forårsløg samt thaibasilikum

 


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *