Min mor er uddannet kok i Frankrig samt Tyskland og da jeg var barn stod hun og lavede de fineste brioche med et lille hoved på toppen. Hun har stadigvæk sine rillede briocheforme og det tog en krig at lave.
Jeg har forsøgt mig og de bliver langt fra kønne at se på – så her er det altså min mor der har lavet en udgave som ligner en helt almindelig bolle som er brugt til vores burgere.
Hendes opskrift skal jeg nok få lagt her på bloggen på et tidspunkt…….
Ellers har vi fyldt vores burgere med :
portobello svampe
løg
Grillet auberginer
Soltørret tomater
avocado
Rød peber
1 god håndfuld rucolasalat
Dressing:
1,5 dl mayonnaise
1 tsk sød sennep
1 knsp revet hvidløg
salt/peber
Bland det hele sammen og smør dine boller med dressingen.
Vi har serveret rodfrugtchips til.
Den anden udgave er med en god bøf skåret i skiver – bacon og ellers har vi brugt det samme fyld som til vegetar udgaven undtaget portobello svampe .