Normalt laver jeg de normale kålchips til børnene med salt og olie. Men da jeg var på ferie i Canada fik jeg de her helt fantastiske chips på en restaurant – troede først de havde købt dem færdige – men de lavede dem selv. Jeg fik opskriften og nu hvor grønkålen dukker op – så var det tid at afprøve opskriften både til mig selv og til børnene på jobbet – vi er vilde med dem !
180 gram rå cashewnødder, udblødt i 2 til 3 timer
4 spsk. citronsaft
1 1/2 spsk. æble cider eddike
1/4 tsk. havsalt
1 lille rødløg, skåret tyndt på en mandolin
Grønkål ( jeg købte 1 pose )
1 dl vand
Rib din grønkål , riv derefter badene i 3 cm stykker.
Kom de udblødte cashewnødder, citronsaft, eddike, salt og 1/4 kop vand, i en blender, blend indtil massen er cremet og glat. Skal minde om en salatdressing. Tilsæt mere vand, hvis nødvendigt.
Bland dit fintskåret rødløg med ovenstående. Smid grønkålen i blandingen og gnid den i dressingen. Smid dem op på et stykke bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn på 120 grader i ca. 30-40 min eller til de er dejlige sprøde.
thanks for share 🙂 ı will try 🙂
Great post and nice blog. Thank you so much 🙂