Tirsdag aften fik vi ” Thai Bolo ” – en opskrift vi opfandt en aften hvor vi gerne ville have kødsovs men bare ikke havde det der skulle bruges. En ret som jeg også laver til de kære små i vuggestuen hvor der gerne bliver spist 3-4 portioner pr. person.
Thai – Bolo
4 personer
2 løg
4 gulerødder
4 stængler bladselleri
2 fed hvidløg
3 stængler citrongræs
4 forårsløg
1 ds kokosmælk
1 spsk rød karrypasta
500 gr hakket kyllingekød
1 bk minimajs
Lidt olie til stegning
½ bdt. Thaibasilikum eller koriander
Salt/peber
Tilbehør – Jasminris
Skær gulerødder, løg og bladselleri i små tern – snit hvidløg fint. Fint snit 3 stængler citrongræs Kom kødet i en gryde og brun det, tilsæt de hakkede grøntsager samt citrongræs. Lad det simre i 10 min. Kom kokosmælk i og smag til med salt/peber – anrettes med fintsnittet forårsløg samt thaibasilikum