Sursøde grøntsager på glas

Sursøde grøntsager på glas

De her grøntsager smager helt fantastisk godt til asiatiske retter men er også rigtige gode til flæskesteg og frikadeller. De smager bedst dagen efter de er lavet og kan holde sig på køl i 1 uges tid.

Til lagen skal du bruge :

1 helt hvidløg
1 rød chili
80 gram frisk ingefær
2 dl sukker
3 dl eddike
salt

Skyl ingefæren og skær den i tynde skiver. Flæk hvidløget på tværs. Flæk chilien på langs.
Kom det hele i en gryde med eddike, sukker og salt – kog under låg ved svag varme i Ca 15-20 min. Afkøl.

800 gram grøntsager kunne være : gulerødder, rød peberfrugt, forårsløg, rødløg, kål.
også skal du bruge 2 limefrugter

Snit dine grøntsager fint – skær limefrugterne i kvarter.

Kom dine grøntsager i et glas eller en boks ( med låg ) – hæld din afkølet lage over og lad det trække mindst 1/2 time – bedst til dagen efter.


Related Posts

MadbloggerUdfordringen #8 – Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme

MadbloggerUdfordringen #8 – Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme

MadbloggerUdfordringen #8 – De madbloggere der deltager har alle fået en farve som udgangspunkt til en ret. Enten grøn, brun, rød, hvid eller metallic. Jeg fik farven hvid – hvilket sendte mig i tænke boksen – Jeg var nok kommet frem til at jeg ville lave […]

Rødløgsvinaigrette samt Tomatvinaigrette

Rødløgsvinaigrette samt Tomatvinaigrette

Det gode vejr indbyder til dejlige dressinger og salat med alle sæsons råvarer 🙂 Meget ofte er en dressing lige prikken over i’et – og de er så nemme at lave og holder sig godt, at man udmærket kan lave et par forskellige og have […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *