Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Feta marineret med friske urter

Feta marineret med friske urter

Marineret feta med friske urter

 

Jeg har så mange friske urter i haven for tiden – så i dag blev en lille del af dem brugt til at marinere min feta med. Du kan bruge feta’en som tilbehør til din mad eller med små kiks/brød og et glas vin eller øl til.

Feta med friske krydderurter

½ dl ekstra jomfru olivenolie
2 fed hvidløg , hakket
1 tsk frisk purløg, hakket
1 spsk fint hakket oregano
1 spsk frisk persille, hakket
1 tsk frisk rosmarin, hakket
1 spsk finthakket rød peberfrugt
2 tsk finthakket rødløg
1 tsk fint revet citronskal samt saften fra 1/2 citron
2 mellemstore kalamata oliven , finthakket
sort peber
1 knivspids havsalt
1 blok fetaost

Varm olien op med alle ingredienser undtaget fetaosten. Ca 1 min – afkøl. Læg fetablokken på en dyb tallerken og hæld olie med krydreurter over. Kan også sættes på køl – men husk at tage den ud i god tid før den skal bruges.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.