Snegle med feta/spinat

Snegle med feta/spinat

Eftermiddagsmåltidet i en institution er ofte brød , frugt samt grønt – kombineret med spread, hummus eller anden form for smørelse.  Snegle her er en god afveksling for børnene – og de er meget glade for dem .
Du får ca 16 stk

16 stk
• 25 g gær
• 2,5 dl lunken vand
• 1 tsk groft salt
• 1 spsk olie
• 100 g Ølandshvede (eller andet grovmel)
• 300 g italiensk mel (tipo 00/pizzamel)
• 200 g hakket frossen spinat
• 100 g feta
• Salt
• Peber
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, og det grove mel og rør det sammen. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, pas på dejen ikke bliver for tør. Dejen æltes smidig og glat. Lad dejen hæve tildækket ca. 45 min.
Imens optøes spinaten i en gryde ved svag varme. Vrid spinaten fri for vand, og vend med smuldret fetaost. Krydr med salt og peber.
Udrul dejen på en meldrysset bord til ca. 50 cm x 30 cm. Fordel spinat/feta fyldet på og rul den forsigtigt sammen som til en roulade. Skær dejen i skiver – 16 stykker ud og læg dem på en bageplade. Trykkes let flade.
Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Bag sneglene ved 200 grader i ca. 15 min, indtil de er gyldne


Related Posts

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur. 1000 g kyllinge […]

Lun linsesalat med krydret kylling

Lun linsesalat med krydret kylling

I sidste uge stod menuen på denne linsesalat – den eneste som jeg kan få børnene til at spise . Tror det er fordi den indeholder bacon :-). Ellers er linser noget de spiser i suppe og helst blendet …….. Du skal bruge til 4 […]



2 thoughts on “Snegle med feta/spinat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *