Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Salat af forskellige slags kål

Salat af forskellige slags kål

Julemad har ofte kål som en ingrediens – i dag fik jeg brugt alt vores overskud af kål til denne flotte salat som blevet serveret lun sammen med laks og mørksej.

Salaten indeholder : blomkål skåret i tynde skiver, fennikel skåret i tynde skiver, rosenkål skåret i tynder skiver -samt de friske grønne blade fra rosenkålen – rødkål i store stykker, savojkål skåret i strimler samt bacon ristet og mandler hakket. Appelsinsaft presset, salt og peber.

Det hele kom på en pande med lidt olie – undtaget de friske blade fra rosenkålen. Det fik i alt 6 minutter – så blev det krydret med salt og peber også hældte jeg appelsinsaften over og lod det hele trække imens jeg ristede bacon og mandler. Jeg pyntede med bacon, mandler og de små friske sprøde rosenkål blade.

Du kan bruge lige de kåltyper du fortrækker og du kan sagtens spise kylling, svinekød til eller bare salaten uden noget til.

Børnenes variant var selvfølgelig hakket meget fint.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.