Nutella af kikærter

Nutella af kikærter

I dag fik jeg lavet en stor portion af Nutella – lavet af kikærter.

Jeg har rigtig mange forskellige opskrifter på Nutella lavet på kikærter – men jeg synes at den her smager utroligt godt og den er uden nogen form for tilsat sukker. Preben min kollega som også laver mad til de kære små har givet mig den her opskrift. Det eneste jeg selv syntes der manglede var lidt salt …………

Opskriften er følgende :

1ds kikærter (400gr)

100-150 gram dadler

1 spsk kakao med top

Evt. lidt vaniljesukker

En sjat vand og olie.

Lidt salt

Det hele blendes sammen til dejlig cremet konsistens opnås.


Related Posts

Bagt tomatsuppe med kikærter samt kokosmælk

Bagt tomatsuppe med kikærter samt kokosmælk

Jeg har i den her uge været gæste madmor i en børnehave med 85 børn. Det har virkelig været en meget stor fornøjelse at møde så mange glade børn som har haft lyst til at smage på maden og har været så glade for at […]

Kikærte – tomatsuppe med kokos…….

Kikærte – tomatsuppe med kokos…….

Jeg har købt stort ind af kikærter – fordi børnene skal plante dem ud i potter også skulle vi også lave kikærteskud til maden 🙂 Så overskuddet af kikærter skal gå til denne suppe i næste uge – lækker suppe som kan suppleres med parmesanost så smagen […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *