Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Nutella af kikærter

Nutella af kikærter

I dag fik jeg lavet en stor portion af Nutella – lavet af kikærter.

Jeg har rigtig mange forskellige opskrifter på Nutella lavet på kikærter – men jeg synes at den her smager utroligt godt og den er uden nogen form for tilsat sukker. Preben min kollega som også laver mad til de kære små har givet mig den her opskrift. Det eneste jeg selv syntes der manglede var lidt salt …………

Opskriften er følgende :

1ds kikærter (400gr)

100-150 gram dadler

1 spsk kakao med top

Evt. lidt vaniljesukker

En sjat vand og olie.

Lidt salt

Det hele blendes sammen til dejlig cremet konsistens opnås.


Related PostsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *