Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Mexicansk suppe med kylling

Mexicansk suppe med kylling

Mexicansk suppe med kylling fik vi i fredags i vuggestuen. De meget små børn har det lidt svært ved supper som ikke er blendet, men de gik alligevel til den.
De større børn spiser den slags supper uden de store problemer 🙂

 

Mexicansk kyllinge suppe

Til 8 personer

2 kyllingbryster
1 spsk. olivenolie
1-1 / 2 tsk Spidskommen
1 tsk chilipulver
1 hvidløg hakket
1/2 tsk Salt

1 spsk olivenolie
2 løg fintkakket
1 grøn peber skåret i tern
1 rød peber skåret i tern
3 fed hvidløg, hakket
2 dåse hakkede tomater
1 liter kylling fond
3 spsk tomatpuré
1/2 liter vand
2 dåser Sorte bønner, drænet
1 dåse majs
1 rød chili uden korn
Salt/peber

Til pynt:

Cremefraiche eller græsk yoghurt
2 Avocado – skåret i tern
Hakkede røde løg
Revet ost (kan undlades)
Hakkede koriander

Tilberedning :

Forvarm ovnen til 220 grader. Bland spidskommen, chili peber, hvidløg , og salt. Støvregn 1 spsk olivenolie på kyllingebryster, så drys en lille mængde af krydderi mix på begge sider. Gem resten af krydderi blandingen.

Placer kyllingebryster på en bageplade. Bages i 20 til 25 minutter, eller indtil kyllingen er færdig. Brug to gafler til at hive kylling kødet fra hinanden. Læg det til side.

Varm 1 spsk olivenolie i en gryde over medium høj varme. Tilføj løg, chili fint hakket, rød peber, grøn peber, majs og hakket hvidløg. Tilsæt derefter resten af ​​krydderi mix. , derefter tilføjes kylling.

Hæld hønsefond, tomaterne fra dåse, tomatpuré, vand og sorte bønner. Bring i kog, så reduceres varmen til en småkoge. Simre i 45 minutter, udækket.

Smag på suppen, tilføje mere chili pulver, hvis det har brug for mere krydderi, smag til med salt og peber.

Serveres i skåle, derefter top med cremefraiche, hakkede rødløg, hakkede avocado, koriander, evt revet ost.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.