Mexicansk suppe med kylling

Mexicansk suppe med kylling

Mexicansk suppe med kylling fik vi i fredags i vuggestuen. De meget små børn har det lidt svært ved supper som ikke er blendet, men de gik alligevel til den.
De større børn spiser den slags supper uden de store problemer 🙂

 

Mexicansk kyllinge suppe

Til 8 personer

2 kyllingbryster
1 spsk. olivenolie
1-1 / 2 tsk Spidskommen
1 tsk chilipulver
1 hvidløg hakket
1/2 tsk Salt

1 spsk olivenolie
2 løg fintkakket
1 grøn peber skåret i tern
1 rød peber skåret i tern
3 fed hvidløg, hakket
2 dåse hakkede tomater
1 liter kylling fond
3 spsk tomatpuré
1/2 liter vand
2 dåser Sorte bønner, drænet
1 dåse majs
1 rød chili uden korn
Salt/peber

Til pynt:

Cremefraiche eller græsk yoghurt
2 Avocado – skåret i tern
Hakkede røde løg
Revet ost (kan undlades)
Hakkede koriander

Tilberedning :

Forvarm ovnen til 220 grader. Bland spidskommen, chili peber, hvidløg , og salt. Støvregn 1 spsk olivenolie på kyllingebryster, så drys en lille mængde af krydderi mix på begge sider. Gem resten af krydderi blandingen.

Placer kyllingebryster på en bageplade. Bages i 20 til 25 minutter, eller indtil kyllingen er færdig. Brug to gafler til at hive kylling kødet fra hinanden. Læg det til side.

Varm 1 spsk olivenolie i en gryde over medium høj varme. Tilføj løg, chili fint hakket, rød peber, grøn peber, majs og hakket hvidløg. Tilsæt derefter resten af ​​krydderi mix. , derefter tilføjes kylling.

Hæld hønsefond, tomaterne fra dåse, tomatpuré, vand og sorte bønner. Bring i kog, så reduceres varmen til en småkoge. Simre i 45 minutter, udækket.

Smag på suppen, tilføje mere chili pulver, hvis det har brug for mere krydderi, smag til med salt og peber.

Serveres i skåle, derefter top med cremefraiche, hakkede rødløg, hakkede avocado, koriander, evt revet ost.


Related Posts

Grøntsagssuppe – asiatisk style

Grøntsagssuppe – asiatisk style

Forrige fredags fik vi den her suppe som varmede så dejligt på en kold dag hvor børnene havde været ude det meste af dagen. De er altid glade for suppe – og den her må have smagt dem godt for alle gryder var tomme.Den er […]

Rødbede-/Quinoa bøffer

Rødbede-/Quinoa bøffer

Rødbederne er blevet bagt inden de bliver rørt sammen , giver bare en langt bedre smag. Børnene i vuggestuen/børnehaven spiste og spiste og blev ved med at hente flere. De var helt vilde med dem og har spurgt op til flere gange hvornår vi skulle […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *