Opskrift til 4 personer
4 æg
3 dl mælk
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
4 stk majskolber
salt og peber
olie til stegning
Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål. Kom mel vendt med bagepulver i, og pisk sammen.
Pisk resten af mælken heri, skær majskornene fra kolben ned i skålen og krydr med salt og peber.
Steg dejen som småpandekager i olie på en teflonpande.
Ris med tomat
4 løg
4 dl. ris
4 dåser cherrytomat
4 spsk. balsamicoeddike
bredbladet persille
Svits løg i en gryde. Tilsæt ris, tomat, balsamico, 1 ½ dl vand, salt og peber. Lad simre under låg i ca. 15 min. indtil risene er bløde. Server majsfritter med tomatris og persille.
Du kan også vælge at servere majsfritterne med lidt cremefraiche og løg på toppen. Som en forret 🙂