MadbloggerUdfordringen #8 – De madbloggere der deltager har alle fået en farve som udgangspunkt til en ret. Enten grøn, brun, rød, hvid eller metallic. Jeg fik farven hvid – hvilket sendte mig i tænke boksen – Jeg var nok kommet frem til at jeg ville lave en fiskeret – men endte altså med én dessert hvilke ikke lige er min top kompetence.
Så mit bud er en chokoladeskål lavet af hvid chokolade – med en lime mascapone creme ( så det ikke blev alt for sødt ).
Til 4 personer
400 g chokolade
6-8 stk. balloner
Smelt chokoladen over et vandbad.
Pust ballonerne op i den størrelse skålene ønskes. Læg et stykke bagepapir ud f.eks. på en bageplade hvor skålene kan stå og tørre.
Tag chokoladen af varmen og dyb forsigtet en ballon ad gangen ned i chokoladen, dyp evt. et par gange, jo flere gange jo tykkere bliver skålen. Sæt chokoladeskålen til afkøling på bagepapiret til den størkner.
Når chokoladen er størknet sprænger du ballonerne med en nål og du kan nu fjerne ballonen.
Lime mascapone creme :
200 g mascapone
5 dl piskefløde
1 vaniliestang
2 spsk. flormelis
skal og saft af 1 økologiske lime
Mascaponen og piskefløden piskes til en tyk creme. Vaniliekorn, limeskal, limesaft og flormelis piskes i cremen.
Kom cremen i dine skåle/kurve – og pynt evt med friske bær, mørk chokolade eller hvad du lige har lyst til 🙂
Så smuk og enkel og fin og hvid – og ualmindeligt lækker 😀
God bud i madbloggerudfordringen 😉
Mange tak Ditte – var lidt på tynd is , da desserter ikke lige er det jeg gør i mest.
Men synes det blev rigtig godt og det smagte rigtigt dejligt 🙂