Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

MadbloggerUdfordringen #8 – Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme

MadbloggerUdfordringen #8 – Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme

MadbloggerUdfordringen #8 – De madbloggere der deltager har alle fået en farve som udgangspunkt til en ret. Enten grøn, brun, rød, hvid eller metallic. Jeg fik farven hvid – hvilket sendte mig i tænke boksen – Jeg var nok kommet frem til at jeg ville lave en fiskeret – men endte altså med én dessert hvilke ikke lige er min top kompetence.

Så mit bud er en chokoladeskål lavet af hvid chokolade – med en  lime mascapone creme ( så det ikke blev alt for sødt ).

 

Til 4 personer

400 g chokolade
6-8 stk. balloner

Smelt chokoladen over et vandbad.
Pust ballonerne op i den størrelse skålene ønskes. Læg et stykke bagepapir ud f.eks. på en bageplade hvor skålene kan stå og tørre.
Tag chokoladen af varmen og dyb forsigtet en ballon ad gangen ned i chokoladen, dyp evt. et par gange, jo flere gange jo tykkere bliver skålen. Sæt chokoladeskålen til afkøling på bagepapiret til den størkner.
Når chokoladen er størknet sprænger du ballonerne med en nål og du kan nu fjerne ballonen.

Lime mascapone creme :
200 g mascapone
5 dl piskefløde
1 vaniliestang
2 spsk. flormelis
skal og saft af 1 økologiske lime
Mascaponen og piskefløden piskes til en tyk creme. Vaniliekorn, limeskal, limesaft og flormelis piskes i cremen.

Kom cremen i dine skåle/kurve – og pynt evt med friske bær, mørk chokolade eller hvad du lige har lyst til 🙂


Related Posts



3 thoughts on “MadbloggerUdfordringen #8 – Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *