Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur.
1000 g kyllinge fileter eller 1 kg hakket kylling
1 løg
1 fed hvidløg finthakket
3 æg
2 tsk salt
Peber
150 gram feta i tern
1 pakke bacon
2 spsk soltørret tomater hakket
1 stor håndfuld finthakket friske krydderurter – persille,basilikum eller noget andet
1 bakke champignon
300 gram gulerødder
100 gram cherry tomater
Jeg starter med at hakke kyllingen – dernæst kommer jeg løg, hvidløg, æg , soltørret tomater feta, krydderurter samt salt og peber i og rører godt rundt. Så skal farsen op i et ildfast fad – dernæst bacon på toppen. Jeg rister lidt champignon let og fordeler det langs siderne i fadet tilsætter tomater og lidt vand.
Bages i ovnen i 45 min ved 200 grader. Serveres med kogte kartofler samt væden fra fadet. Salat er godt hertil også ……
Har sagt det før men gør det gerne igen: de uger er heldig at have dig <3
Du laver så dejlig mad til dem
knus
Hej Låvise ,
Mange tak – det luner stadigvæk 🙂 En ret som den her scorer rigtig højt på listen – selvom den ikke er lavet med brun sovs så er det mad som mindre børn kan håndtere og spise……knus til dig Låvise