Jeg er vild med den her salat – den kan bruges til alt fra fisk til alle former for kød.
Normalt serverer jeg den med ristet rugbrød ovenpå men som et lidt sjovt indslag er der groft hakket flæskesvær ovenpå.
Det fungerede ret godt til den svinemørbrad vi fik til.
Til fetacreme skal du bruge :
1 dl græsk yoghurt eller bare drænet yoghurt
100 gram feta
Rør feta og yoghurt sammen i en skål
Blomkål og broccoli :
200 gram blomkål samt 200 gram broccoli
snittes ultra tyndt på et mandolinjern, vendes derefter i en blanding af 4 spsk æbleeddike samt 2 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.
Hak 1/4 bundt bredbladet persille samt 100 gram flæskesvær eller 3 skiver ristet rugbrød.
Fordel fetacremen på et fad – læg blomkål/broccoli ovenpå – og drys med flæskesvær eller rugbrød samt persille.