Grydestegt kalkunbryst med druer & estragon i fløde – det kan vi godt lidt også selvom vi er mellem 1-3 år – serveret med ris .
Til 4-6 personer skal du bruge :
1 kg kalkunbryst
salt og peber
1 spsk smør
1 spsk olie
3 dl hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
Til saucen :
5 dl piskefløde
300 g druer – uden kerner
1 håndfuld frisk hakket estragon eller 1 spsk tørret
Ris til 4-6 personer
Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie. Hæld bouillonen i og læg låg på. Steg nu kalkunbrystet i ca. 40- 45 minutter. Kom fløde og 2 dl sky fra panden i en gryde, og lad det simre i ca. 10 minutter. Halver druerne, vend dem i, og lad saucen simre videre. Spæd evt. med mere sky. Smag til med salt/peber
Serveres med kogte ris – eller små kogte kartofler