Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Pasta med aubergine & tomat sauce

Pasta med aubergine & tomat sauce

I denne uge har vi fået 3 retter med auberginer. Lam med masser af auberginer, en dip af resterne og ikke mindst
denne skønne vegetarret som børnene elsker :-). Den er så nem at lave og for vuggestue børn nem at spise.

Ingredienser
1 lille løg
2 fed hvidløg
½ et bundt frisk basilikum
2 auberginer
4-6 spsk olivenolie
2x 400 g dåse af hakkede tomater
250 gram røde linser
salt/peber
4 spsk. olivenolie, plus ekstra til at bage auberginerne
500 gram tørret pasta

Sådan gør du :

Skræl og finhak løg og hvidløg. Pluk bladene fra basilikumen og finhak stængerne fint. Trim og skær auberginen i 2 cm skiver eller tern.
Varm 3 spiseskefulde olie i en pande og svits løg, hvidløg og basilikumstængler i 7 minutter.
Tilsæt tomaterne, de røde linser krydre godt med salt/peber og lad det simre i ca 20 min.
I mellemtiden steges auberginerne i den resterende olie indtil de er gyldne, og tilsæt dem derefter ind i tomatsaucen med de fleste af basilikumbladene.
Kog pastaen i overensstemmelse med instruktionerne på pakken, afdryp og kom dem så gennem saucen.
Server med resten af den friske basilikum, evt lidt revet parmesan eller ricotta.

Rigtig god fornøjelse


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *