Jeg skal holde konfirmation lige om lidt , så jeg har ikke den store tid til at få blogget. Og maden vi får herhjemme er af den slags hvor det kan gå lidt stærkt.
Ovnbagt laks med rosmarin og en slags raw “lasagne ” af tynde skiver courgetter, friske tomater, nødder, basilikum, persille samt hvidløg – er hurtigt tilberedt – sundt og meget velsmagende.
Til Raw ” lasagne” skal du bruge – 4 personer
500 gram solmodne tomater
1 lille bundt persille
2 fed hvidløg
salt/peber
25 gram valnødder
1 potte frisk basilikum
1/2 dl olivenolie
saft fra en citron
2-3 squash alt efter størrelsen
1 bakke med spæde salatblade
lidt valnødder til drys
Hak tomaterne fint – skyld persillen og hak den fint. Pres 1 fed hvidløg. Hak valnødderne. Vend tomaterne med hvidløg, persille samt nødder.
Smag til med salt/peber.
Kom basilikum, olie og hvidløg i en blender eller mini hakker , blend og smag til med citronsaft, salt samt peber.
Skær squash i tynde skiver, skyl din salat.
Læg ” lasagnen ” sammen med skiftevis squash, salat, tomatsauce og basilikumolie – drys med lidt hakkede valnødder.
Du kan servere et godt stykke brød til – eller som vi fik i aftes ovnbagt laks.