Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Laks med courgetter med saftig fyld af tomater, salat samt basilikum

Laks med courgetter med saftig fyld af tomater, salat samt basilikum

Jeg skal holde konfirmation lige om lidt , så jeg har ikke den store tid til at få blogget. Og maden vi får herhjemme er af den slags hvor det kan gå lidt stærkt.

Ovnbagt laks med rosmarin og en slags raw “lasagne ” af tynde skiver courgetter, friske tomater, nødder, basilikum, persille samt hvidløg – er hurtigt tilberedt – sundt og meget velsmagende.

Til Raw ” lasagne” skal du bruge – 4 personer

500 gram solmodne tomater
1 lille bundt persille
2 fed hvidløg
salt/peber
25 gram valnødder
1 potte frisk basilikum
1/2 dl olivenolie
saft fra en citron

2-3 squash alt efter størrelsen
1 bakke med spæde salatblade
lidt valnødder til drys

Hak tomaterne fint – skyld persillen og hak den fint. Pres 1 fed hvidløg. Hak valnødderne. Vend tomaterne med hvidløg, persille samt nødder.
Smag til med salt/peber.

Kom basilikum, olie og hvidløg i en blender eller mini hakker , blend og smag til med citronsaft, salt samt peber.

Skær squash i tynde skiver, skyl din salat.

Læg ” lasagnen ” sammen med skiftevis squash, salat, tomatsauce og basilikumolie – drys med lidt hakkede valnødder.

Du kan servere et godt stykke brød til – eller som vi fik i aftes ovnbagt laks.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *