Lækre muffins med marcipan og kirsebær

Lækre muffins med marcipan og kirsebær

Lille nem kage – med marcipan og kirsebær.
Kagerne kan nydes lune eller afkølede og smager skønt med en klat creme fraiche til eller som her med vanilje is.

Til 6 personer

Ingredienser

200 g smør, blødgjort
200 g marcipan
200 g sukker
4 æg
150 g mel
200 g Kirsebær eller hindbær,jordbær,blåbær

Fremgangsmåde

Pisk marcipan og sukker godt sammen og tilsæt smør lidt ad gangen under stadig piskning. Pisk derefter æggene i lidt ad gangen.
Vend så mel i og til sidst kirsebærene.

Hæld dejen i muffinsforme. Bag kagerne ved 180 graders varmluft i ca. 30 minutter.


Related Posts

Pizza muffins – bløde og luftige med tomatsalsa, god til madpakken,brunch eller som snack………

Pizza muffins – bløde og luftige med tomatsalsa, god til madpakken,brunch eller som snack………

Super bløde og luftige pizza muffins. I dag lavede jeg dem her i en normal muffin størrelse fordi de skulle bruges til madpakker til de lidt større børn der skulle på tur 🙂 Fyldet kan være hvad du lige har – i dag har jeg […]

Sukkerfri skyrkage

Sukkerfri skyrkage

Vi er vilde med skyr i Danmark ! Så derfor skal vi da også have en skyrkage – denne her er bagt uden sukker fordi vi i vuggestuen ikke må bruge sukker. Den kan sagtens bage den med sukker – og jeg har bagt den […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *