Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Fetadip med bagt rød peber – rucoladip med flødeost

Fetadip med bagt rød peber – rucoladip med flødeost

Dip er lig med forår og sommer – god til et stykke hjemmebagt brød, på din sandwich, til grøntsags stænger, din salat mulighederne er mange 🙂 I vuggestuen bruger vi dip til vores frokostretter, om eftermiddagen til vores brød eller grøntsager.

Fetadip – her med bagte peberfrugter .

Fetadip ca 5 dl

4 røde peberfrugter

150 gram feta

1 fed hvidløg

50 gram pinjekerner

1/2 dl olivenolie

salt/peber

Del dine peberfrugter og fjerne frø og ribber. Grill dem i din ovn – med den buede side opad til skindet bliver sort og blærefyldt. Læg peberfrugterne i en plastpost ca. 10 min så skindet løsnes – træk skindet af.

Blend peberfrugter – nødder – olivenolie – hvidløg samt feta – smag til med salt/peber.

Rucoladip – ca. 4 dl

Rucoladip

 

25 gram rucola

100 gram flødeost

2 dl creme fraiche

Saften fra 1/2 citron

1 fed hvidløg

1 dl parmesan fintrevet

peber/salt

Blend det hele sammen – og smag til med peber/salt og evt. lidt mere citronsaft.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.