Fetadip med bagt rød peber – rucoladip med flødeost

Fetadip med bagt rød peber – rucoladip med flødeost

Dip er lig med forår og sommer – god til et stykke hjemmebagt brød, på din sandwich, til grøntsags stænger, din salat mulighederne er mange 🙂 I vuggestuen bruger vi dip til vores frokostretter, om eftermiddagen til vores brød eller grøntsager.

Fetadip – her med bagte peberfrugter .

Fetadip ca 5 dl

4 røde peberfrugter

150 gram feta

1 fed hvidløg

50 gram pinjekerner

1/2 dl olivenolie

salt/peber

Del dine peberfrugter og fjerne frø og ribber. Grill dem i din ovn – med den buede side opad til skindet bliver sort og blærefyldt. Læg peberfrugterne i en plastpost ca. 10 min så skindet løsnes – træk skindet af.

Blend peberfrugter – nødder – olivenolie – hvidløg samt feta – smag til med salt/peber.

Rucoladip – ca. 4 dl

Rucoladip

 

25 gram rucola

100 gram flødeost

2 dl creme fraiche

Saften fra 1/2 citron

1 fed hvidløg

1 dl parmesan fintrevet

peber/salt

Blend det hele sammen – og smag til med peber/salt og evt. lidt mere citronsaft.


Related Posts

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur. 1000 g kyllinge […]

Snegle med feta/spinat

Snegle med feta/spinat

Eftermiddagsmåltidet i en institution er ofte brød , frugt samt grønt – kombineret med spread, hummus eller anden form for smørelse.  Snegle her er en god afveksling for børnene – og de er meget glade for dem . Du får ca 16 stk 16 stk […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *