Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Bagte knoldselleri med feta, oliven samt pastinak chips

Bagte knoldselleri med feta, oliven samt pastinak chips

Lækker efterårs tilbehør eller bare med et stykke groft brød til. Havde 2 stk knoldselleri i overskud fra en gryderet som blev tryllet om til dette lækre tilbehør til vores kylling.

Du skal bruge :

2 stk knoldselleri
Salt/peber
1 glas oliven – uden sten
1 stor håndfuld hakket bredbladet persille
150 gram feta
lidt olie
1 spsk citronsaft
5 stk pastinak

Sæt din ovn på 200 grader. Rengør dine knoldselleri og skær dem i stave. Læg dem i et fad eller på et stykke bagepapir – hæld til olie på dem og lidt salt. Bag dem i ovnen til de er gyldenbrune og møre. Skræl pastinak og skær dem i tynde strimler – jeg bruger en kartoffelskræller. Jeg kommer dem i en frysepose og hælder lidt olie og salt i – og gnider det godt rundt. Læg dem på et stykke bagepapir og bag dem til de er sprøde.
Hak persillen og bræk fetaen i mindre stykker – vend det i lidt olie/citronsaft. Læg selleri på et fad, oliven, feta samt persillen. Pynt med pastinak chips – og krydr med salt og peber.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.