Lækker efterårs tilbehør eller bare med et stykke groft brød til. Havde 2 stk knoldselleri i overskud fra en gryderet som blev tryllet om til dette lækre tilbehør til vores kylling.
Du skal bruge :
2 stk knoldselleri
Salt/peber
1 glas oliven – uden sten
1 stor håndfuld hakket bredbladet persille
150 gram feta
lidt olie
1 spsk citronsaft
5 stk pastinak
Sæt din ovn på 200 grader. Rengør dine knoldselleri og skær dem i stave. Læg dem i et fad eller på et stykke bagepapir – hæld til olie på dem og lidt salt. Bag dem i ovnen til de er gyldenbrune og møre. Skræl pastinak og skær dem i tynde strimler – jeg bruger en kartoffelskræller. Jeg kommer dem i en frysepose og hælder lidt olie og salt i – og gnider det godt rundt. Læg dem på et stykke bagepapir og bag dem til de er sprøde.
Hak persillen og bræk fetaen i mindre stykker – vend det i lidt olie/citronsaft. Læg selleri på et fad, oliven, feta samt persillen. Pynt med pastinak chips – og krydr med salt og peber.