Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Dip bagt gulerods-kikærtedip med chili

Dip bagt gulerods-kikærtedip med chili

Bagt dip med gulerødder og kikærter samt chili – smager godt med stænger af grøntsager eller noget godt brød.

500 gr. skrællet gulerødder skåret i mindre stykker

Lidt olie

1 tsk. tørret chili flager

3 fed hvidløg

Bland det hele sammen og hæld det over gulerødderne – bages i ovnen på 180 grader i ca. 30 min . Afkøl og kom i en blender sammen med :

1 ds kogte kikærter

1/2 tsk stødt spidskommen

1 tsk tomatpuré

2 spsk tahini

saften fra 1 citron

salt

Olivenolie – tilsæt lidt af gangen indtil massen er lind

gulerods-kikærtedip med tilbehør

Pynt evt med fint hakket ristet hakket mandler – hakket persille.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.