Bagels bagt af hørfrø og mandelmel – glutenfri

Bagels bagt af hørfrø og mandelmel – glutenfri

Bagels bagt af hørfrø og mandelmel.

Børnene som har glutenallergi skal også have et godt alternativ når vi skal have brød om eftermiddagen også kan de fyldes med alle dine ynglingsting. Her er det en ren vegetar – med ristede svampe og gulerødder, lidt rød reber samt salat – smørelsen er hummus.

Jeg har en form til at bage bagel-/donut i – alternativt kan de bages i en muffinform.

Opskriften giver 6 stk

5 dl  mandel mel

1/2 dl hørfrømel

1 spiseskefuld kokos mel

1 tsk bagepulver

¼ tsk salt

5 store æg

2 spsk æble cider eddike

1 spsk birkes – eller andre korn – flager til pynt (valgfrit)

  1. Smør din bagel form med kokosolie og drys med kokos mel
  2. Kom mandelmel, hørfrømel, bagepulver og salt i en foodprocessor og blend
  3. Tilsæt æg og eddike og blend alle ingredienserne sammen
  4. Kom dejen i en genlukkelig plasticpose, klip fra det ene hjørne, og kom dejen i smurte form
  5. Drys dine bagels med birkes
  6. Bages ved 200 ° C i ca 20 til 25 minutter.
  7. Lad dine bagels køle af i formen i 1 time
  8. Klar til at bliver serveret

Du kan også bage dejen i en silikoneform smurt med kokosolie så du får et almindeligt brød ud af dejen .



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *