Trapanese -pesto med mandler, tomat samt basilikum

Trapanese -pesto med mandler, tomat samt basilikum

Vild med den her Trapanese – de friske tomater især når de er modne og velsmagende gør bare den helt store forskel i den her dip. Duften bringer dig til Italien på stedet 🙂

Trapanese

100 gram mandler

1-2 fed hvidløg – alt efter hvor store de er

4 håndfulde basilikum

150 gram parmesan eller pecorino

500 gram cherry tomater – i halve

Olivenolie

Start med at grov hakke mandlerne i en blender – foodprocessor

Tilsæt basilikum – parmesan – samt lidt olivenolie – til du får en god konsistens.

Kom det hele op i en skål og mos de halve cherry tomater mellem hænderne – og kom dem i – tilsæt olivenolie efter behov og tilsmag med salt og peber.


Related Posts

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble vinaigrette – super lækker dressing til din salat English version here : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/apple-vinaigrette/ Vinaigrette af æbler 1 dl æbleeddike 50 gram rørsukker 1 æble skrællet og skåret ud i mindre stykker 1 fed hvidløg i fintsnittet 1 tsk. frisk timianblade Juice af 1/2 citron […]

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Min pesto lavet af ramsløg er lavet på en lidt anderledes måde – jeg rister nemlig mine ramsløg på en pande med olie – til de er helt sprøde og lækre. Det giver bare en helt anderledes dejlig smag – meget lækkert. Jeg bruger hellere […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *