Solskinssuppe

Solskinssuppe

Du har et hit med denne nemme og meget velsmagende suppe.

 

2 fed hvidløg

500 gram gulerødder skåret i mindre stykker

1 løg

1 spsk. olivenolie

1 kanelstang

2 laurbær

1 spsk. tørret oregano

100 gr. røde linser

2 dåser hakkede tomater

3 dl grøntsags bouillon

1 dl piskefløde eller mælk

Evt. lidt rød chili

Salt/peber

Hak løg og hvidløg og steg dem på i olie til de er klare- Tilsæt krydderier og steg videre i et par minutter. Tilsæt linser, tomater, gulerødder og bouillon – lad suppe koge i 30 minutter.

Tag kanelstangen op – Blend med en stavblender og tilsæt fløden /mælken

Smagen suppen til .

Drys evt. med lidt persille ved serveringen – og spis noget groft brød til. Jeg havde taget lidt ekstra gulerødder skåret dem i tern og dampet lidt – som jeg serverede som topping til suppen.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *