Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Edamame snacks med med wasabi dip

Edamame snacks med med wasabi dip

Man skal være lidt opfindsom når børnene skal have deres eftermiddagsmåltid. For de små børn er det måltid næsten lige så vigtigt som frokost måltidet – og de spiser rigtig meget efter de har sovet. Så i dag fik de Edamane snacks – grønt/frugt og brød.

 

Jeg havde købt mine edamane bønner uden skal. Jeg tog bare og vendte de kogte edamane bønner  i et pisket æg – derefter vendte jeg dem i en bladning af grov rasp – parmesan – salt og peber. Lagde dem på en bageplade beklædt med bagepapir og satte dem i en forvarmet ovn på 220 grader i ca 15 – 20 min. De skal være sprøde og gyldne.

Dippen er blot wasabi oprørt med cremefraiche – den kan røres med yoghurt, skyr eller mayonnaise for den sags skyld. Jeg lavede den ikke alt for stærk da det var de mindre børn som skulle have det.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *