Fiskefrikadeller med ovnbagte rodfrugter, agurkestave samt hj. lavet remolade

IMG_1915Fiskefrikadeller

  • 1 kg hakket fiskefars – kulmule, lyssej og kuller
  • 2 blendede løg
  • 50 g hvedemel
  • 50 g Maïzena majsstivelse
  • 2 æg
  • 2-3 dl piskefløde
  • Salt og peber
  • Olie og stegemargarine til stegning 

Rør farsen sej med salt og peber og tilsæt løg, hvedemel og Maizena. Rør æggene i og tilsæt fløde til passende konsistens – farsen må hverken være for fast eller for blød. Lad farsen hvile på køl minimum 1/2 time. Form frikadellerne og steg dem i halvt olie og halvt stegemargarine – stegemargarinen giver mulighed for at stege ved højere temperatur.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *