Kammuslinger med hindbærsirup

IMG_1774

Kammuslinger med hindbærsirup samt ærteskud – dejlig forret !

Hindbærsirup: hindbær 150 g sukker 150 g vaniljestang ½ stang… vand ½ dl Sirup:   Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud. Mas sukker og vaniljekorn sammen på et skærebræt med en paletkniv, så vaniljekornene skilles ad. Kog vaniljesukkeret, den tomme vaniljestang, hindbær og vand i cirka 10 min. i en tykbundet gryde. Skum af undervejs, og passér til sidst gennem en sigte. Køl siruppen helt ned i køleskabet. Den kan sagtens tilberedes flere dage før den skal anvendes.

Steg alle kammuslingerne i olie på en rygende varm teflonpande, og krydr godt med salt og peber. Vend først kammuslingerne, når de er gyldne, stegetiden er cirka 1-2  min. på hver side afhængigt af størrelsen. Jeg kunne ikke få friske hindbær som jeg brugte nogle fra fryseren – ellers kunne det havde været super flot at pynte med nogle friske bær. Stabl de varme kammuslinger op på tallerkener med lidt spæd salat, friske hindbær og sirup ved, og servér straks.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *