
4 personer
600 g rødtungefilet
2 stk tomater
50 g blødt smør
300 g friske grønne bønner
olivenolie
evt. fløde og hvidvin
Salt og peber
Start med citrussmørret – rør smørret sammen med revet skal fra 1/2 usprøjtet citron og en lille smule citronsaft.
Fisken – krydr fileterne med en lille smule salt, rul dem sammen og placer dem i et ovnfast fad. Fordel citrussmørret på rullerne. Kødet fra tomaterne skæres i tern og drysses henover rullerne. Bages ved 200 grader varm ovn i Ca 10 min. Man kan tilsætte lidt hvidvin og fløde og bruge det som sauce.
Rib bønnerne og lad dem få et opkog i saltet vand i ca 1 min . Køl dem af med kold vand.
Jeg vendte bønnerne i lidt Vinaigrette med bagt hvidløg samt lidt salat.
Opskrift på Vinaigrette med bagt hvidløg finder du her : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/opskrifter/vinaigrette-med-bagt-hvidlog/
Server retten med nye kartofler