Ovnbagt rødtungefilet med citrussmør

Dejlig ovnbagt rødtunge - med nye kartofler samt salat af grønne bønner....
Dejlig ovnbagt rødtunge – med nye kartofler samt salat af grønne bønner….

4 personer

600 g rødtungefilet

2 stk tomater

50 g blødt smør

300 g friske grønne bønner

olivenolie

evt. fløde og hvidvin

Salt og peber

Start med citrussmørret – rør smørret sammen med revet skal fra 1/2 usprøjtet citron og en lille smule citronsaft.

Fisken – krydr fileterne med en lille smule salt, rul dem sammen og placer dem i et ovnfast fad. Fordel citrussmørret på rullerne. Kødet fra tomaterne skæres i tern og drysses henover rullerne. Bages ved 200 grader varm ovn i Ca 10 min. Man kan tilsætte lidt hvidvin og fløde og bruge det som sauce.

Rib bønnerne og lad dem få et opkog i saltet vand i ca 1 min . Køl dem af med kold vand.

Jeg vendte bønnerne i lidt Vinaigrette med bagt hvidløg samt lidt salat.

Opskrift på Vinaigrette med bagt hvidløg finder du her : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/opskrifter/vinaigrette-med-bagt-hvidlog/

Server retten med nye kartofler