Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

4 personer

600 gram laks med skind skåret i 4 stykker.

Krydr fisken med salt og peber og steg stykkerne i halvt olie/smør på skindsiden i ca. 5-7 min. Vendt fisken og steg i ca. 1-2 min.

Rødbede-/æblesalat m/ nødder samt blåbær

Skær rødbeder samt æbler i meget tynde skiver. Hak nødderne groft.

Bland 2 spsk. hyldeblomsteddike med lidt olie – salt/peber og evt. 2 tsk. dijonsennep – og hæld det over salaten. Pynt med friske blåbær


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.