En af de meget hurtige og simple pastaretter – men meget velsmagende.
Nogen gange har man som madmor brug for lidt hurtige retter i hverdagen – denne ret er én af dem – køn er den ikke men den er meget velsmagende og børnene er meget glade for retten – tomatsovsen er en hjemmelavet salsa som er blendet.
4 personer
200 gram rejer
350 gram pasta – Jeg bruger suppehorn – passer godt til de mindre børn
1 Broccoli
1 dl Piskefløde eller mælk – kan undlades det har jeg gjort her
1 dl revet ost
5 dl tomatsalsa ( se opskriften )
Tomatsalsa
5 store tomater
1 løg
1 æble
1 dåse tomater
2 fed hvidløg
Chili – efter smag
1 tsk. Karry
1 tsk. Spidskommen
1 spsk. honning
1 spsk. Hvidvineddike eller æbleeddike
2 spsk. olivenolie
salt & peber
Du kan tilsætte lidt friske krydderurter efter din egen smag – f.eks. oregano, rosmarin, timian eller mynte.
Skær tomater, løg, æbler samt hvidløg i grove stykker. Læg dem i et ildfastfad med resten af ingredienserne – krydr med salt og peber. Bag i ovnen ved 160 grader i 40 min – vend rundt undervejs.
Den kan serveres som den er – men jeg har blendet det til en tomatsovs og tilsat en lille smule vand.
Kog pastaen, så den stadigvæk har bid – skær broccoli i små buketter.
Vend rejer, pasta, tomatsalsa sammen med fløde, smag til med salt og peber.
Hæld det i et ovnfast fad og drys med ost. Bag i 15 min ved 210 grader.