Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur.

1000 g kyllinge fileter eller 1 kg hakket kylling

1 løg

1 fed hvidløg finthakket

3 æg

2 tsk salt

Peber

150 gram feta i tern

1 pakke bacon

2 spsk soltørret tomater hakket

1 stor håndfuld finthakket friske krydderurter – persille,basilikum eller noget andet

1 bakke champignon

300 gram gulerødder

100 gram cherry tomater

Jeg starter med at hakke kyllingen – dernæst kommer jeg løg, hvidløg, æg , soltørret tomater feta, krydderurter samt salt og peber i og rører godt rundt. Så skal farsen op i et ildfast fad – dernæst bacon på toppen. Jeg rister lidt champignon let og fordeler det langs siderne i fadet tilsætter tomater og lidt vand.

Bages i ovnen i 45 min ved 200 grader. Serveres med kogte kartofler samt væden fra fadet. Salat er godt hertil også ……

 


Related Posts



2 thoughts on “Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *