Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Hvid chokolade – citron trøfler

Hvid chokolade – citron trøfler

Hvid chokolade – citron trøfler

Jeg er egentlig ikke særlig vild med hvid chokolade – synes bare at det er alt for sødt. Men den her kombination med citron gør den lidt mindre sød. Jeg rullede nogle af dem i hakket tørret tranebær, revet mørkt chokolade,  revet hvid chokolade samt i kokosflager.

Til ca. 25 stk. ( alt efter hvor store du laver dem )

200 gram hvid chokolade

3 spsk blødt smør

5 spsk piskefløde

2 spsk citronsaft

Hvid chokolade, mørkt chokolade, tørret tranebær, kokosflager eller nødder til at rulle dem i .

Varm fløden langsomt op i en gryde. Det må ikke koge. Så snart der begynder at komme små bobler tilsættes smør og citronsaft.
Når smørret er smeltet hældes den varme flødeblanding over den hakkede chokolade i en skål. Rør langsomt indtil chokoladen er opløst og massen er ensartet.
Sæt skålen i køleskabet i ca. 2 timer.
Form små kugler af chokoladen med en teske. .Kuglerne vendes i det du ønsker f.eks. hvid chokolade, mørkt chokolade, trænebær osv.
Stil de færdige chokoladetrøfler i køleskabet igen.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.