Den her udgave er virkelig god hvis man skal lave mange Croque-madame ad gangen f.eks til brunch……….
Croque-madame til 2 personer (30 min.)
4 spsk. cremefraiche
2 tsk. dijonsennep
100 g revet gruyere eller emmentaler
2 skiver groft toastbrød
100 g god skinke
2 æg
Lidt smeltet smør til brødet
salt og peber
Jeg starter med at rulle brødet fladt med en kagerulle – og derefter smøres brødet med det smeltet smør på begge sider af brødet.
Og derefter foldes brødet ned i din muffin form.
Rør cremefraiche, sennep og revet ost sammen – smag til med salt/peber.
Læg en skive skinke ned på brødet. Slå ægget ud ovenpå skinken. Top med cremefraiche sovsen – derefter skal de bages ved 200 grader i 10-15 min.
Mine fik kun 10 min. fordi jeg godt kan lide at æggeblommen ikke er helt bagt !