Vegetar curry med ris

Bare et hit hos de kære børn – en ret vi får ofte som man kan bruge på alle årstider.
Her er den med rodfrugter – æbler serveret med ris 🙂
vegetarcurry i vuggestuen

vegetarcurry med ris

Du skal bruge til 4 personer :

200 gram knoldselleri
3-4 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 porre
2 løg
2 danske æbler
1-2 fed hvidløg
1 spsk. gul karrypasta eller 2 spsk. karry
2 dl vand
1 ds kokosmælk
10 gram ingefær
skal og saft fra 1 citron
2 spsk. æbledikke
salt/peber
1 bundt friske koriander
olie

Rens og skyl alle grøntsager, skær dem i grove tern. Kom alle grøntsagerne i en gryde med olie, karry samt hvidløg.
Lad det sautere stille og roligt i 5 minutter – tilsæt vand samt eddike.
Damp grøntsagerne under låg i 5 minutter til de er møre men stadigvæk har bid. Tilsæt kokosmælk – kog ind til kokosmælk bliver lidt tyk.
Tilsæt revet ingefær, citronskal, salt,peber – smag til med citronsaft.
Server med friske koriander samt kogte ris og evt naan brød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *