Majssuppe med Nachos

Majssuppe er en favorit hos børn – måske grundet den lidt søde smag og meget cremet konsistent ………………

majsuppe med nacho

Til 4 personer

1 kg frosne majs, optøede

3 forårsløg rensede og halverede

1 fed hvidløg

35 gr. Durummel eller blot hvedemel

1 ½ liter grønsagsfond

400 gr. Nachos saltet

200 gr. Revet ost

1 rød chili hakket  

Tænd ovnen på 200 grader

Afdryp de optøede majs og blend dem sammen med forårsløg,hvidløg,chili og mel .

Bring pureen i kog i en stor gryde sammen med fond. Skru ned for varmen og lad suppen simre i 10 min.

Spred nachos ud på en bageplade m/bagepapir – drys med osten – stil i ovnen i 5-10 min.

Server suppen og anret en lille stak nachos ovenpå. Drys evt med hakket chili ……….

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *