Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .

ispind med kokosmælk og chokolade

Opskriften er til 8 af slagsen.

– 1 dåse kokosmælk

– 3spsk kakao

– 5 spsk agave sirup (3 til chokolade sauce, 2 til “fløde”).

– 1/2 vaniljestang – kornene herfra

– 3 spsk. jordbær syltetøj eller en anden slags frugt syltetøj

– Saft af 1/2 citron

1.. Hæld 1/2  dåse kokosmælk i en gryde, tilsæt kakao, 3 spsk agave sirup, og pisk det sammen . Tænd for kogepladen og lad det forsigtigt simre i ca 5 min. Afkøl det derefter.

2.. I en skål, hældes den anden halvdel af  dåse kokosmælk, vanilje, og de ​​resterende 2 spsk. agave sirup, piske indtil sirup opløses. Placer i køleskabet.

1.. I en lille skål tilsættes jordbær syltetøj og saften af 1/2 citron, rør og bland det godt sammen.

Så skal der fyldes i formene………

– Fyld 1/4 med chokolade sauce, tilsæt derefter lidt jordbær syltetøj, langsomt og forsigtigt hældes vanilje kokosmælk i . Har du noget chokolade sauce tilbage så hæld det i til sidst – hvis der er mere plads altså .

– Læg i fryseren – og glæd dig !

Print Friendly, PDF & Email

3 tanker om "Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !"

  1. Nøøøøjjj det lyder lækkert.

    Jeg har før lavet is af kokosmælk, desværre blev den krystaliseret selvom jeg rørte i den – har ingen små forme så jeg lavede en stor portion. Men efter at have set denne har jeg da fået mod på at prøve igen 😀

    Din chokolade sauce skal halt sikkert prøves

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *