Grydestegt kalkunbryst med druer i flødesauce

Grydestegt kalkunbryst med druer i flødesauce

Grydestegt kalkunbryst med druer & estragon i fløde – det kan vi godt lidt også selvom vi er mellem 1-3 år – serveret med ris .

Til 4-6 personer skal du bruge :

1 kg kalkunbryst
salt og peber
1 spsk smør
1 spsk olie
3 dl hønsebouillon eller grøntsagsbouillon

Til saucen :
5 dl piskefløde
300 g druer – uden kerner
1 håndfuld frisk hakket estragon eller 1 spsk tørret

Ris til 4-6 personer

Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie. Hæld bouillonen i og læg låg på. Steg nu kalkunbrystet i ca. 40- 45 minutter. Kom fløde og 2 dl sky fra panden i en gryde, og lad det simre i ca. 10 minutter. Halver druerne, vend dem i, og lad saucen simre videre. Spæd evt. med mere sky. Smag til med salt/peber

Serveres med kogte ris – eller små kogte kartofler


Related Posts

Grønkålssalat med æbler,mandler, gulerødder samt kyllingebryst med mandler

Grønkålssalat med æbler,mandler, gulerødder samt kyllingebryst med mandler

I dag stod menuen på kyllingebryst der var fyldt med mandler og estragon – dertil fik vi kartofler og jordskokker samt en salat af grønkål, æbler, nødder samt gulerødder. Det var en succes måske lige bortset fra jordskokkerne – havde ellers nok mere forventet at […]

Majsfritter med ris vendt i tomat

Majsfritter med ris vendt i tomat

Opskrift til 4 personer 4 æg 3 dl mælk 3 dl hvedemel 1 tsk bagepulver 4 stk majskolber salt og peber olie til stegning Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål. Kom mel vendt med bagepulver i, og pisk sammen. Pisk resten […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *