Brændende kærlighed – burning love – vegetar udgaven

En rigtig lækker grøn variant af den gammelkendte brændende kærlighed. De kære små er vilde med den her udgave af brændende kærlighed. vegetar brændende kærlighed

4-5 personer
Mos:
1 kg Kartofler
3-4 dl mælk
25 g smør
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
  1. Skræl kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker.
  2. Kog kartoflerne ca. 20 min. i vand uden salt. Stik i dem med en lille kniv og mærk efter om de er møre.
  3. Hæld kogevandet fra kartoflerne.
  4. Mos kartoflerne i gryden med et piskeris. Varm mosen igennem i gryden med mælk den får en passende konsistens.
  5. Tilsæt smør og smag kartoffelmosen til med salt og peber.

Kærlighed:
200 g blomkål i små buketter
2 løg, skåret i små tern
1 stor rødbede skåret i små tern
300 g gulerødder, skåret i små tern
1 grøn courgette skåret i tynde skiver på langs eller i små tern
1 aubergine skåret i tern
1 håndfuld hasselnødder hakket
olivenolie til stegning eller smør
1 tsk salt og groftkværnet peber
1 bundt persille finthakket

Kærlighed:
Hak nødderne i mindre stykker, og rist dem på en tør, varm pande i 2 min. Skru ned for varmen, og tilsæt de øvrige grøntsager samt lidt olivenolie/smør. Drys med salt og peber. Lad det hele stege. Tilsæt den hakkede persille, og lad det stege med de sidste 2 minutter. Servering: Server de stegte grøntsager på toppen af mosen. Kværn gerne mere peber ud over retten.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *