Bagt grød med speltflager, dadler, kokos, pærer samt nødder

Mandag er grøddag i vuggestuen – i dag fik vi så bagt grød med nødder, speltflager, frisk frugt, dadler, kokos – smager så lækkert ! Bagt speltgrød med skyr

Den her grød type får vi nogen gange om eftermiddagen – men i dag fik vi den til frokost og som altid når vi har grød på menuen bliver der spist igennem. grøden blev serveret med frisk frugt samt skyr.

2 pærer i grove tern

125 gram speltflager

40 gram hakket valnøddekerner eller det kan være mandler, hasselnødder.

50 gram dadler i mindre stykker

25 gram kokos i flager eller kokosmel

1 spsk rørsukker

1 tsk vaniljesukker

1/2 tsk. kardemomme

lidt salt

2 æg samt 2 dl mælk

Hertil :

Skyr samt frisk frugt

Læg pærerne som er skåret i tern i bunden af et ovnfast fad. Bland speltflager, nødder, kokos, dadler, rørsukker, kardemomme, vaniljesukker samt salt godt sammen – og fordel dem over pærerne.

Pisk æg og mælk sammen og hæld det over. Bag grøden i ovnen i 35 min ved 200 grader. Servere grød lun eller kold med frisk frugt og skyr til. 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *